en / nl / sk / be

Nationale Nederlanden kiest met Close Credit Manager opnieuw voor Davinci

9 MEI 2019 – Davinci, dé Nederlandse serviceprovider voor hypothecair en consumptief krediet, implementeert opnieuw een SaaS oplossing bij Nationale Nederlanden (NN). Nadat NN in de zomer van vorig jaar al succesvol overging op de Close backoffice van Davinci, staat vanaf nu ook de Credit Manager live. Voor NN een hele waardevolle toevoeging aan het al uitgebreide softwarepakket van Davinci.

Met de Close Credit Manager is het voor NN mogelijk om alle achterstands- en intensief beheersactiviteiten van zowel hypotheken als consumptief krediet uit te voeren vanuit één geïntegreerd systeem. Volgens Pieter Braeckmans, senior consultant bij Davinci, is alle data is in de Close Credit Manager meer gestandaardiseerd en geautomatiseerd, waarbij er met name een grote verbeterslag is uitgevoerd op de informatievolledigheid. Voor de afdeling intensief beheer bij NN is dit een mooie stap voorwaarts. “De Close Credit Manager helpt ons in een efficiënter en effectiever proces, zodat we meer tijd en aandacht hebben voor onze klanten”, aldus Nando Alberts, senior manager intensief beheer bij NN.

Samen werken aan verbetering
Davinci werkt continu aan de doorontwikkeling van haar dienstverlening. NN is actief betrokken bij die doorontwikkeling en heeft daarom ook zitting in de Client Board van Davinci. Tijdens de bijeenkomsten van de Client Board komen technologische ontwikkelingen, wensen van de geldverstrekker en verwachtingen van consument bij elkaar. Op deze manier wil Davinci zorgen dat Close nu en in toekomst de ideale SaaS oplossing voor hypothecair en consumptief krediet blijft.

Over Close Credit Manager
De Credit Manager is onderdeel van Close Suite. Met Close Credit Manager kunnen bijzonder beheerprocessen voor zowel consumptief als hypothecair krediet op geautomatiseerde wijze uitgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is het bijzonder beheerproces deels STP te laten verlopen. Kenmerkend voor de Close Credit Manager is dat de aanpak per debiteur verschilt, wat zorgt voor een succesvoller uitwinningsproces en daarmee een beperking van het kredietverlies, verbeterde recovery rates en workload.