en / nl / sk / be

BisBKR live bij Nationale Nederlanden Bank

9 NOVEMBER 2017 - Afgelopen week heeft Nationale Nederlanden Bank (NNB) BisBKR na een soepele livegang in gebruik genomen. BisBKR vervangt daarmee de huidige software van NNB voor het handmatig benaderen van de BKR services.

BisBKR is een oplossing die dankzij een slimme matchingsfunctie volledig automatisch toetsingen verricht bij Bureau Kredietregistratie (BKR). Dit zorgt voor een sneller en efficiënter proces: het hypotheekaanvraagproces wordt in de mid-office niet langer onderbroken voor het uitvoeren van handmatige kredietcontroles. Daarnaast zorgt het vervallen van handmatige acties voor een verlaging van de totale proceskosten en 24/7 beschikbaarheid van de dienst omdat dit niet langer beperkt wordt tot kantoortijden en bezetting van desbetreffende afdeling.

Over BisBKR
BisBKR is een standaardoplossing voor het geautomatiseerd uitvoeren van de verschillende diensten die BKR biedt, waaronder toetsing (CKI), registratie, BKRScore, VIS-toetsing, EVA-toetsing, SFH-toetsing en de InData diensten van BKR. Door het gebruik van een slimme matchingfunctie is BisBKR in staat om geautomatiseerd te toetsen: alleen de kredieten van de persoon met de juiste kenmerken worden teruggegeven. Dit resulteert in een efficiënter proces, voorkomt handwerk en eventuele fouten.